Kicsit késésbe voltam a rendes ebéddel, ezért amig rotyogott a tejfölös csirkehús összedobtam ezt a szendvicset, hogy azért éhen ne haljunk. :)

Hozzávalók:

  • kacsamáj – két főre kb 150-200 gr
  • jégsaláta
  • uborka, hagyma, paradicsom – ha találsz szépet
  • házi majonéz egy kanál tejföllel lazítva

A kacsamájat alaposan megtisztítom és egy kevés olajon borssal fűszerezve mindkét oldalát megpirítom, majd megsózom.

A megpirult májat kiszedem a serpenyőből és a visszamaradt zsiradékon megpirítom a kenyérszeleteket.

A kenyérre majonézt kenek, rápakolom a zöldségeket, majd a kacsamájat és még egy kanál majonézzel koronázom.

Egyszerűen isteni!

(hihi, véletlenül kacsamellel ment ki először. No az se lenne ám rossz!)