1 bögre kuszkuszhoz 1 bögre vizet mérünk. A kuszkuszt egy tálba öntjük és felforraljuk a vizet, melybe egy kevés sót és olívaolajat öntünk. A felforrt vizet a kuszkuszra öntjük  és 10 percre lefedjük. Időnként átkavarjuk. Ezután levesszük a fedőt, ismét átkavarjuk és apróra vágott zöldségeket teszünk hozzá. Én most egy nagy csokor petrezselymet, két újhagymát és egy csípős retket kevertem bele, végül egy negyed citromot ráfacsartam.

A csirkemellet kockára vágjuk és néhány percre az előre elkészített fűszeres pácba tesszük, majd megsütjük.

A pác:  egy evőkanál szójaszósz, egy evőkanál ketchup, só, színes bors, reszelt gyömbér és fokhagyma, fűszerpaprika, kurkuma, reszelt szerecsendió, fahéj

Reklámok