sajtoshusi_kÉn csak egy felbontott joghurttól és egy kis fetától akartam megszabadulni, ami két nap múlva járt volna le. Kettőt gondoltam, és ezt kotyvasztottam. Igazán finom lett.

Egy jénai alját kibéleltem a baconnal, erre ráfektettem a felszeletelt, kiklopfolt csirkemellet. Megborsoztam és rászórtam a karikára vágott póréhagymát. A fetasajtot összekevertem a natúr joghurttal és ezt is ráöntöttem. A tetejére reszelt sajtot szórtam, és még egy kevés borsot is őröltem. Sót egyáltalán nem tettem rá, és nem is volt baj, hiszen alulról a bacon, felülről pedig a feta fűszerezte a husit. Sütőben szép pirosra sütöttem.

A hozzávalók tehát:

  • fél csirkemell
  • 1 szál póréhagyma
  • 10 dkg feta
  • 4 szelet bacon
  • 10 dkg trappista
  • 1 nagy db natúr joghurt
Advertisements