Hozzávalók:
- 2 csomag babapiskóta
- 2 dl kávé
- édesítő v. gyümölcscukor
- 500 g mascarpone
- 1 doboz tejszín
- 2 banán
- fahéj, kakaó
- rum aroma
- vanília
A kihűlt kávét kevés édesítővel és pár csepp rumaromával elkeverjük. A krémhez felverjük a tejszínhabot, belekeverjük a mascarponét, majd izlés szerint édesítjük és vaníliával ízesítjük.A tál aljára rakunk egy keveset a krémből, erre kerül egy sor kávéba mártott babapiskóta, ezután a felkarikázott banán, majd ezt egy kevés fahéjjal megszórom. A rétegezést ebben a sorrendben folytatom a legtetejére krém kerül, melyre egy kevés kakaóport szórok. Díszithetjük még tejszinhabbal és csokireszelékkel. Pár órára, de a legjobb az, ha egy egész éjszakára a hűtőbe tesszük.
Reklámok